Од 1892 произведуваме во Берлин медицински продукти за стоматолози и протетичари. Нашите цементи, на база на цинк фосфат кои пред повеке од 100 години беа пронајдени од страна на Др. Ото Хофман, уживаат светска признатост и доверба во квалитетот. За да ги задоволиме потребите на денешните стоматолози, ние комбиниравме долгогодишна традиција со најнова технологија. Квалитетот на нашите материјали и суровини, комбиниран со дилижно производство и квалитетска контрола, гарантира идеални ракувачки особини во ординацијата. Затоа скоро три генерации стоиме зад нашето лого: Квалитет од 1892.

ЗА НАС

Wissen weiterzugeben, Produkte zu entwickeln und Prozesse voranzutreiben, ist unsere Leidenschaft – und das seit drei Generationen.

ПРОДУКТИ

Наша Линија на Продукти