Hoffmann_Experten_werzeug_anmischblock-kristallglas

Стаклен блок за машање на материјал

Насока на Употреба

Стаклениот блок ќе одржува константна температура кога ќе се појави термалната реакција при промешувањето на материјалот. Исто така тој има широка површина за подобро измазнување на материјалот, е отпорен на гребење од металната шпакличка и е лесен за чистење. Масивната големина овозможува добар и стабилен зафат.

Големина на паковањето

150 x 75 x 20 mm; 596 g

Cовет

Во жешките летни денови ставете ладна подлога под блокот