Hoffmann_Gusswachs_elfenbein_blau
Восок за леење, нормална цврстина

Насока на Употреба

Протетика црвен: леплив восок за фиксирање на заби на протези жолт:(поцврст од црвениот) леплив восок за изградба на делови од коронки и мостови.

Големина на паковањето

20 sticks á 30g

Далнодирај

Instruction for Use
Сигурносен Лист blue
Сигурносен Лист ivory