Hoffmann_farbtone_harmonic_shades_box

ЦинкФосфатцемент заОксид-керамики
ISO 9917

Насока на Употреба

Пробно и дефинитивно цементирање на кронки и мостови од Оксид-керамика (Цирконоксид, Алуминиумоксид) и Литиум-силикат керамика со цврстина преку 200 MPa Со овај продукт може да се:

1. Корегира нијансата на реставрацијата за да се совпадне со бојата на останатите заби

  • За осветлување (Во бојата 01 се додава претходно промешаната нијанса)
  • За затемнување (Се употребуваат боите 07, 10, 11)
  • За корекција на бојата на реставрацијата (сите бои и самоизмешани нијанси)

2. Matching of differently shaded tooth stumps

3. Imitation of living pulp ( 15 Розева )

Сетотгисодржиследниве бои:01 Бела, 07 Златно-кафеава, 10 Зелено-сива, 11Сино-сива, 15 Розева.

Големина на паковањето

Set:

  • 100g powder
  • 4 x 30g powder
  • 40ml test fluid
  • 40ml cement liquid

 

Далнодирај

Concise Product Knowledge
Instruction for Use